Воскресни для Бога

Володіючи усим, не мав нічого:
Ні скарбів, ні грошей, ні житла...
Син могутнього, всесильного Живого Бога
Смертю смерть навіки подолав.

Чи ж з людей хто може дать спасіння?
Хто з людей у жертву дасть себе,
Щоб спасти від грішного розтління
Всіх людей, усіх - тебе й мене?

Володів усим. Зійшов із неба.
У хліву родився Бог святий.
Він віддав Себе на муки, в жертву,
Щоб спасіння людям принести.

Той, Хто знає наміри сердечні,
Знає нашу суть й природу грішну,
Нам дарує всім любов безмежну,
Радість нам дає і життя вічне.

Він збіднів задля твого спасіння,
Кров святу пролив і смерть прийняв,
Щоб Його ти, друже, не відкинув
І в Ісусі життя вічне мав.

Тож воскресни, друже мій, для Бога,
Бо із мертвих Божий Син воскрес.
Він є правда, і життя, й дорога,
Що веде у вічність, до небес.
Подели


Рецензии
Так всім потрібно воскреснути
для Бога.

Левиа   23.12.2011 22:12     Заявить о нарушении