***

Стікай і бережись, поквапся, забувай
Минай, стріляй, біжи ген світ за очі
Гвинтівку у правиці стомленій втримай
Та в лівій кілька сухарів надії

Годинник шпацирує як солдат
 За травнем, червень хутко стрибне в листопад
Все зійде з рук, збіжить з очей для люду
Роздавить чоботом прокованим лиху огуду

І сміх як свіжий подих ненароком
І чистий вітер – збудеться усе
І я.... ясного ранку на твоїм порозі
І пісня-радість слід за мнов прийде


Рецензии