Тату
моє тату - у вигляді віночка,
А уночі, коли на груди ляже
Зимова Ніч,
твоя ручна змія
з руки стікає,
і повзе до мене…
І розплітає мій вінок,
і обвиває стан дівочий (який же ще!?),
лоскоче, прагне, хоче, вабить...
І хай та ніч ніколи не мине
як не минають дні,
коли тату ти карбував чарівними словами,
яких з моєї Матриці ніщо вже не зітре...
Свидетельство о публикации №111122306810