А що таке наше життя...
Мов іскра світла пролетить
Ти навіть оком не змигнеш,
А вже назад не повернеш.
Життя воно ж лише одне
Не відкладай на потім все,
Всі мрії, прагнення й думки
Обов’язково ти здійсни!!!
Якщо сьогодні гість твій сум,
То ти поплач без зайвих дум.
Якщо навідалась любов,
Нехай холоне в жилах кров.
Ти віддавайся почуттям,
Своїм поривам до нестям.
Бажання й мрії ти здійсни,
Бо шлях - один, як не крути.
І двічі шансу не дають.
Ти вірний своїм мріям будь!
Якщо можливість пропустив,
То більше вже не буде див...
Свидетельство о публикации №111122310399