Життя це кара, чи можливо благо?

Життя це кара, чи можливо благо?
Ніхто не знає, але всі хотять,
Дізнатись, де життєва брага,
В кого вона, в чиїх тече сльозах.

Навіщо ми прийшли сюди,
І так швидесенько втікаєм?
Від страху, горя і суми,
В гонитві за блаженним раєм.

А річка, - як життя тече,
Напевно ії зупиняти не варто,
І сонце лагідно обличчя нам пече,
Додаючи життєвого азарту.


Рецензии