Price for my love

I’m going to be strong my liar enough!
No sorrow and no fear: I kicked it off
Не забыть твое имя, приснится мне вновь
Светлый яркий сон про нашу любовь

Пр-в
Who agreed this price for my love?
Who made me disappointed, o-o-o-o-o!
Who agreed for price for my soul?
I’ve never being crying because to liar before!

* * *
Don’t try to call me; you died for me
I’ll never forgive this betrayal believe!
Когда-нибудь поймешь, мой обманщик, поверь
Любви, как это страшно, закрытая дверь!
 
Пр-в
Who agreed this price for my love?
Who made me disappointed, o-o-o-o-o!
Who agreed for price for my soul?
I’ve never being crying because to liar before!

* * *
I hate you, I’ll kill you! I’m going slightly mad!
You are, buddy, the biggest in my life’s mistake!
Зачем тогда поверила сладким я словам
Зачем увлечь позволила себя детским мечтам?!

Пр-в
Who agreed this price for my love?
Who made me disappointed, o-o-o-o-o!
Who agreed for price for my soul?
I’ve never being crying because to liar before!


Рецензии