Бездольна
Куди вона безпомічна кульгає?
Не має сили дописать вірша
Та й що писать - покинута не знає...
Ніч за вікном - чи їй не все одно...
Спливають непомітно дні за днями...
Німу бездольну грає у кіно,
А так кортить кричати до нестями!!!!!
Свидетельство о публикации №111122201109