***

Я хочу повернутись
В той час, коли тебе поцілував,
Щоб вчасно зупинитись,
Щоб я потім не страждав.
Я б не пив з тобою чай,
Допоки сонце зійде,
Сказав би просто: «Вибачай,
Нічого в нас не вийде».
Якби тоді я так зробив,
Могло б такого і не бути.
Не тратив би я безліч сил,
Намагаючись тебе забути.
Не думаю, щоб ти страждала,
Не було б такого,
Бо ти ніколи не кохала,
Ти не знаєш почуття такого.


Рецензии