Я не здамся

Шалена, чорна полоса
Заполонила все навкруг,
Здається, не закінчиться вона,
Немов тяжкий недуг.
Сили майже не лишилось
Боротися із тягарем,
Немов би знов відкрилась
Глибока рана, залишена ножем.
Кожний подих відбиває
Страшним болем в голові,
Поступово покидає
Мене життя заздалегідь
Але не хочу помирати.
Тож боротись мушу,
Щоб недуг цей подолати,
Врятувати душу.


Рецензии