Коли не бачу зор

На вулицю виходжу
Подивитися на зорі,
Але нічого не знаходжу,
Зорі, ніби, потонули в морі.
Лише темна, чорна мла
Насідає наді мною.
Здається, повну торбу зла
Несе вона з собою.
У цей час я хочу бути
Не людиною, а звіром,
Щоб проблеми всі забути,
Не було ніякої щоб віри.


Рецензии