Справжн почуття

Немов сонця тепле світло,
Ти життя моє зігріла,
Коли всміхнулася привітно,
Мене на віки полонила.
Я тобою милувався,
І не міг намилуватись,
Я у тебе закохався,
І лише боявсь зізнатись.
Коли тебе я зустрічав,
То одразу червонів,
Весь всесвіт ніби затихав,
А я стояв, як жар горів.


Рецензии