Замало

Замало бажати планів на завтра,
Ходити по колу булих перемог,
Нового життя старий епілог,
Нового життя заїзжена мантра,

Замало залити дні алкоголем,
Замало курити отруєним димом,
Замало сховати огиду під гримом,
Замало ховати бажання під болем,

Змінити минуле – плівки і слова,
Не можна –  продати душу замало,
Обрати, закрити вчорашні вокзали,
Пустити процес крізь рукава,

Не зроблений крок, не випита склянка,
Розчинені вікна, неба блакить,
Натисни іще раз на кнопку репіт,
Висмали 5 підряд цигарку

Викини з пам’яті подихом рівним
Усі почуття, що ріжуть кинджалом,
Замало, надто цього замало,
Коли крокуєш, оминаючи прірву.


Рецензии
Андрюш...это не стихи...это СТИХИ!
...это космос...
давно не встречала на украинском такого улёта...спасибо...

Мила Льева   16.02.2012 13:54     Заявить о нарушении
спасибо)
это переработка эссе моей знакомой)

Андрей Титок   16.02.2012 16:37   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.