Something like this

When I was young
I had a wings,
I fell in love
In blowing winds.
I grew up fast
And lost my power.
Don’t want be ghost
And cutting flower.
I want let go
Everything wrong.
Soul, let me know,
How to get home.
Just like a bird
Without eyes,
Without wings,
Who cannot fly.
Heart, stop, please, bleeding,
And reborn in fire,
Return to being,
Well, it takes me higher…


Рецензии
Superior! Really Great!

Костенко Марьяна   18.10.2012 23:55     Заявить о нарушении