МОЯ ДУША

Моя душа - то не плювальниця,
Не урна, не контейнер для сміття!
Надійний банк, священна усипальниця
Моральних болей і образ життя.

Багаторічне чорне накопичення
Найближчим часом вибухом грозить.
Від негативного перенасичення
Стомилась жить!

Бо з гребня рідких коротеньких радощів
Як правило, я в урвище лечу,
У хаос непорозумінь лихих і крайнощів...
Чиї ж рахунки гірко так плачу???

Повітря забезпечуюють озоном
Всеочищаючі нерідкі грози.
З душі і тіла мелодійним дзвоном
Тягар знімають нескінчені сльози.

Проблемами близьких мені людей
Страждаю і болю, хвилююсь, маюсь,
Від не існуючих гріхів вночі і вдень
Сльозами очищаюсь!

                17.06.2001


Рецензии