Не ангели

     НЕ АНГЕЛИ


Довкола подивись - всі люди ангелочки
Допоки поводяться мовчки.
Коли ж відкривають роти в спілкувань круговерті,
То з них в багатьох прокидаються черті.

І тільки ситуація пікантна виникає -
Враз маска ангельська з обличчь сповзає,
Хай то на вулиці чи в установі, на роботі -
Сичать від злості , аж їм чорно в роті.

У сварках особливо слів не добирають
І опонента не цензурно лають.
На превеликий жаль сумним є факт -
Інтелігентності і виховання брак.

                23.08.2002



Не зациклюйтесь, друзі, на дрібницях життя.
Щоб не вдарило струмом - вчасно вигвинтіть пробки,
Культивуйте в собі внутрішні відчуття,
Вмійте очі закрить на мілкі недоробки.

                22.01.2002


Рецензии
Изъян в красавце был усатом,
Уж очень он ругался матом.

:)

Михаил Солдатов   23.12.2011 14:25     Заявить о нарушении
Речь идет не конкретно об особях мужского пола, а о людях в целом.

Елена Бойко 2   23.12.2011 16:06   Заявить о нарушении
Понял! Тогда перефразируем :)

Все люди, в целом, хороши.
Но матерятся от души...

Михаил Солдатов   23.12.2011 17:35   Заявить о нарушении