Колядка

Добрий  вечір, господарю,
В небі зірка засвітилась.
Подивися на кошару,
Твої вівці окотились.

Твоє поле хлібом вкрите,
Вродить  жито і пшениця.
Новий рік вже йде з достатком,
Паляниця буде в хаті.

Душа вічно буде щира,
Бо Вас любить господиня.
В Новім році так здійсниться,
Бо Христос вже народився.

Про людей,  він вічно дбає,
Добром хату наповняє.
Славте в долі сина Бога,
Буде світла вам дорога.

Відчувайте радість в свято,
Колядуємо  на щастя.
Христос Вам дарує  вічно,
А ви з нами поділіться.
І гостинцями і грішми.
Христос народився!


Рецензии