Обжинки

Спекотне літо вчора ще палило
Пекучим жаром у степу траву,
А вже сьогодні осінь прилетіла
І жовтим листям всілась у саду.

Зарум'янілась стигла горобина,
У позолоті вишня і верба,
Туманом білим вкрилася долина,
Росою умивається трава.

Крик журавлів вгорі над головою,
На горизонті затягли дощі,
Холодний вітер бавиться водою,
Похмурі хвилі заганя в кущі.

А там дивись закрутяться сніжинки,
Мороз покриє льодом озерця,
Чиєсь життя святкує вже обжинки
Й так кожен рік з початку до кінця.


Рецензии
Люблю осінь і маю багато віршів своїх про цю пору року. Але Ваша осінь гарна позолотою вишні і верби та багатьма іншими чудовими порівняннями.

Вера Кухарук   26.12.2011 01:02     Заявить о нарушении