Радуйся!

Радуйся солнцу и свету!
Радуйся тёплому лету!
Радуйся с другом встрече!
Радуйся звёздному вечеру!
Радуйся птичьему пению!
Радуйся облака тени!
Радуйся дождику тёплому!
Радуйся миру огромному!

Радостью жизнь наполняй,
Радость в душе сохраняй!


Рецензии