Снiжинка

(Тоні Ставичній в день восьмиріччя в м.Калуш)

В мене платтячко – пушинка,
Я літаю, мов сніжинка.
Вітерець лише подме,
Кіт мене не здожене.

Біля Бобика літаю,
Гру зі мною полюбляє.
Язичком лише лизне,
Й втром здує вмить мене!

м. Чугуїв.
20.12.2011р.


Рецензии