Чом твiй погляд...
після жнив?
Чом і сльози твої,як роси?
Пов'язала чому,скажи,
Душу хусткою,наче коси?
Ти довірся,скажи мені,
Не марнуйся у безнадії.
Я у думи твої сумні
Поселю свої світлі мрії...
Заберу тебе в рідний дім,
Що на ласку й любов багатий:
Відпочинеш,окріпнеш в нім,
Ненароком життям зім'ята...
І проснеться в тобі жага
До життя,як до сонця в квітки,
І вогонь,що уже згасав,
Стане пестити серце й щічки.
І в розмаї душі палкім
Глянь у небо своє високе:
Бачиш?!
Мучить крильця крихкі
Там метеличок одинокий.
Ти йому не давай пилку,
Бо нектару мені не треба,
Мені б долю весь день таку:
Мучить крильця в твоєму небі..!
Свидетельство о публикации №111121901033
З теплом, Л.Ю.
Людмила Юферова 19.12.2011 23:09 Заявить о нарушении
Оксий Ожына 13.01.2012 01:11 Заявить о нарушении