Про любов
Улыбнись! Улыбайся чаще;
И целуй меня в губы сильней!
Я хочу подарить тебе счастье,
Я хочу для тебя быть милей.
Но совсем не держу, не ругаю,
А советую вольно жить!
В любой путь тебя благословляю,-
Пусть Господь всех свободных хранит.
21.03.10.
***
Чи можуть бути помилки в коханні?
Нехай рахують їх прагмати.
Я про любов кричу ще зі світання,
А як по іншому ще можна покохати?
Моє кохання наче в літку поле
Палає різнобарв’ям кольорів!
Тут зупинись і подивись навколо,-
Цей світ найкращийсеред всіх світів!..
16.04.10.
Свидетельство о публикации №111121806000
Палає різнобарв’ям кольорів!
:-) хорошо
Святослав Коваленко 20.12.2011 10:29 Заявить о нарушении