Са дили ашкъидин сурагъдава

Са дили ашкъидин сурагъдава рикI,
Каспи хьиз дерин тир, Шагьдагъ  хьиз кьакьан,
ЦIверекIар  кутадай къайи гьиссерик,
Жедайвал  руьгьдикай ялавдин макан.

Уьмуьрдин улубда   турай цIийи чар-
Дегишрай  ацакьун - къарагъунар зи,
Гьижрандин азабди гайитIа гъамар
Агьузар   ийидач, жеда зун рази..

ЦIайлапан еришдив чандиз атурай,
Кьилелай кIвачелди  къурай зун битав.
КичIе туш,  ашкъиди  къуй рикI атIурай,-
Гъалиб хьуй амма зи  хиялриз чIулав…


Рецензии