Сигаретним димом и висикими п дборами

Сигаретним димом и високими підборами
Ми сягаємо до вранішньої зрілості
Зриваємо пустими обіцянками
Важкі тканини до перепочинку...
Повіки- монітори й телекамери
Журчать сталевими процесами самотності
Без кофеїну віртуально в'ється
Клубками недописаної прози
Сміливі і дівочі сподівання...
На світотіннім підвіконні, байдуже
Обличчя перемащено трояндами
Годинник не відстукує прощання
І не мовчать новини...   


Рецензии