Перада мной сядзиць дзявчына

Прыгожая на вид!
Ды вот чаго-та, кажа Витька,
А ныц а ны стойить…на гэтых  жыбынет, хе-хе!

Ну, дав бы я йий влад, блин, кыя,
Шоб так ля мни рик с шисть
Шэ хоть бык ексь назад откыньмо.
Колы влюбывся в птычк. –

Ну, общым, влад тут гондэ нияк
ДАНьшов сказала ж мни,
Шо я був тожэс ис жыдив прам. –
Да й впэр святым фсим жинк…уфлад блынкиф! – ек гондэ зном Влизь Лысь.
Чого Ж бо Ж ковВыйРай в носищ
Ой, гэтой во й, гы Ж Тигр. –
РосСтроЙилы Ж сфякТынь!

ВоИзНехСёхНыЕх ВлакДыкХИ!
Чаво-та, бач, ны мни Ж!
И ажны прамо загсМыпДило:
Шо!? Ты вжэ знайиш фсих с Собор БелаРуси? –
Да нет. ПанЧиш я ны Ж ройЗфиф Ш с сакРакМенТаль линьГвистк.

Да и чы сциль мы проХохДымШыс
Пуд Грабчыка пудСМИтр.
А ны фиГА Й я й ны й врукБильСя П
Ны в слохГанг ХайРе й Кришьнь! О-О! О-О! МАЙн психь!

ЧИШИ Ш манДуль, колы й в манДиры-К
ВлахСциЦеля ль КрукГиф
Ты гонды будыш сраць на й Т БудХИ!
Иль вгахни дам в марДиль?
ВТИракт гохЧКы й шэ й мни Шь!

Да, Мий ВИТаль шэ с тых БудКив,
Що й Васья й МУСья й Бык, Х! –

КороТич, тут Король НапЛив! На всих вжэс Львив с ЕйЛен ПырТрифн!
Мынэ ты Ж тронь в Дэнь МагКакРиф Жь!
Колы я зь ЯйНис с шикСьць!

Ню, а я зь сект штюк з двист
Ны й ззифш в СиБир Ж.


Рецензии