йди
І наново впустити теплу кров,
Але тебе не повернути,
у тобі тече вже інша, не моя любов,
Я пам*ятатиму досконало твої руки,
Ті сильні обійми,той роздягаючий погляд,
І себе,
У напівоголеному вигляді,
Коли у дверях буде простяг.
Ти не зможеш більше палати в мені,
Йти у революцію порожнім,і я...
Вже наступивши на міни,
Я вже не зможу посміхаатись простим перехожим.
Свидетельство о публикации №111121706577