Tribute to Jimm Morisson

-Fuck these world!!!
And Last trip!!!!
-My little Dream!!!
-My sweet Dream!!!
-My crazy Dream!!!
-My Madness Dream!!!
-My Damned Dream!!!
-Save in our Lords
My brother Dark Jimm!!!

We`ll Damned From heaven!!!
We`ll Burning too stars!!!
We`ll WASP in new Language!!!
Well`` snakes into grass!!!!

Yf You Want to Fuck me Jimmm?
Because i ready to die!!!
Please Call me 24 our!!!
When abonent switch off!!!
Our Out of caver right`s!!!

Please Fuck me Jimm!!!
Give me the END!!!
-My Sweat END!!!
-My holly`s END!!!
-My Damned END!!!
-Remember THE LORDS!!!
-TWO BURNING HEARTS!!!
 


Рецензии