Тиждень за тижнем

Кожну п’ятницю він закохувався,
Кожну п’ятницю у нову.
І вже не було важливо
У блондинку, в брюнетку, в руду.
Він кожен четвер присягався,
Що серце його розбите,
Що завтра він буде сам.
Аж раптом нова краля, квіти.
Він насправді дуже боявся, що не буде для кого писати.
Що завтра не буде натхнення.
Що знову алкоголь і страждати.
Але він втомлювавсь швидко, від звичайних облич дівчаток.
Йому б кожен тиждень нову.
В нього кожна - новий початок.
Для нього вихідні на одинці - жахливіше з всіх тортур.


Тому в четвер він з  серцем розбитим.
У п’ятницю в нього стріляє амур.


Рецензии