Про самолёт

Аварія у літаку, він до землі летить,
Відпали крила вже і пасажири скаженіють…
- Не розумію, каже штурман, моряків, скажіть,
чому вони побачать землю і отак радіють?-



Скаженіють (укр.) – сходять с ума
Не розумію ( укр) – не понимаю
Чому ( укр.) почему
Побачать( укр.) увидять
Отак радіють ( укр.) так радуються.


Рецензии