Про заполнение анкеты кандидата в депутаты

Запитання: Чи Ви знаходились під слідством чи судом?
Відповідь: Ні не знаходився.( коментар собі під носа) Складав якийсь гондон…
Запитання: Чому?(на попереднє мабуть якщо стверджено сказали…)
Відповідь: Чому , чому? Того, що й досі не знайшли і не впіймали.



Запитання ( укр.) – вопрос
Відповідь ( укр.) – ответ
Знаходились ( укр.) – находились
Складав (укр.) – составлял
Чому ( укр.) - почему
На попереднє(запитання) ( укр.) – предыдущий вопрос
Стверджено ( укр) – утвердительно
Досі  ( укр) – до сих пор.


Рецензии