In my grave autumn
In my grave autumn
I ll never touch your lips
Berried alive
I ll never have your kids
I m losing my time
Without your love
I m dissappearing slowly
In my grave autumn
I feel here so lonely
How to erase your face
In my memory in my night dreams
How to forget our happyness
It s strangling me so I can t breathe
In my grey autumn
I ll never be you wife
In my grave autumn
I ll never touch your lips
I ll never have your kids
I m losing my life
Without your love
I m dissappearing slowly
In my grave autumn
I feel here so lonely
Свидетельство о публикации №111121604353