Сине котэм кышкы юлдан
Син,а янган сою хислэремэ , сагыш басты йорэк турендэ.
Епшек карлар бэреп ява кузгэ ,
Йорэгемдэ син,а назлы сузлэр,
Язгы хислэр килгэч кышкы кондэ.
Ошетмэйче саклыйм ж,ан турендэ
Ялкынлы мэхэббэт хисе яна , йорэгемнен, чиксез турендэ.
Салкын искэн сагыш ж,иллэрендэ , эретерлек ж,ылы кун,лемдэ.
Капласада доньяны бураннар ,
Мин,а илткэн юлларда югалма.
Заргып котэм иркэм сагынып ,
Котэ йорэк , кил син ашкынып.
Йомшак карлар яусын юлларын,а , ж,анда сагышларны сундереп.
Сою хисе янсын кун,еллэрдэ , йорэк ялкыннары мэн,гелек .
Кышкы юлдан кил иркэм елмаеп ,
Сою хисен мэн,еге югалтмаек.
Омет озми котзм мин сине ,
Кышкы юлга чыгып хэр конне.
(16.12.2011г.)
Свидетельство о публикации №111121601571
Сергей Волков Яр 07.10.2012 22:15 Заявить о нарушении
С уважением и пожеланиями творческих успехов Марс.
Ямалеев Марс 07.10.2012 22:35 Заявить о нарушении
Сергей Волков Яр 07.10.2012 22:46 Заявить о нарушении
Ямалеев Марс 07.10.2012 23:06 Заявить о нарушении