Вiчне

Пір’їнами зими спливає сумнів.
Природу тиша сповиває…
Під ковдрою моє бажання -
Твоє єство коханням прокидає!

Озимина, озимина…
Весною ороси цілунком.
Озимина, озимина,
Любистку мій - мені дарунком.

Озимина, озимина,
Летим крізь час, крізь вір античність
Озимина,  озимина,
Чумацький шлях  і Кий, і Вічність…..


Рецензии