д а й

У мене тут, як i ранiше
Тепло й затишно.
Мешкають трави,
Дикi тварини.
Ми гармонiйнi
В єдиноiй країні.
Дай менi стерту
Карту Америки -
Я попливу вiдкивати
По- своєму.
Дай менi танк, шолом, автомат -
Я пiду воювати
По-доброму.
Дей менi зерна -
Я стану землею родючою
Люби мене вранцi
Пiд сонцем палючим.
Тiльки не кидай, не йди,не лишай
А то терновi кущi
Несподiвано гострi та злi
Заполонять усю планету.
Не буде сонця, не буде лiта.
Я впаду в вiчний сон,
Мої трави загинуть.
Не лишай, не кидай -
Тебе прошу.


Рецензии