Не говори нi

Не поспішай сказати ні,
Не смійся над його коханням,
Дні пролетять як увісні,
Щоб не залишитись з зітханням.
Не поспішай сказати ні,
Любов'ю треба дорожити,
Йому відмовиш,пройдуть дні,
Чи зможе хтось як він любити?


Рецензии
Вікторе, дуже коротко і вірно... а яка глибина думки!

Вера Кухарук   27.12.2011 23:49     Заявить о нарушении