До серця

Одиноким бути важко.
Залишатися самим,
Чути часу вічний плин,
Іноді буває страшно.

Я боюся білих днів,
Коли люди ходять в масках,
Розставляюсь іншим пастки,
Насувають силу злив.

Де знайти мені підтримку?
Друзів чесних і простих,
Щоб той вереск серця стих,
Щоби жить було не гірко.

Я в жалобі день і ніч.
Допомоги я благаю!
Я не хочу вже до Раю
Й бути з вами пліч-о-пліч.


                2008


Рецензии
Дай тобі Бог хороших друзів! :)

Мишка   25.01.2012 21:16     Заявить о нарушении
спасибо))
они всем нужны!

Анжелика Сендецкая   26.01.2012 13:26   Заявить о нарушении