За межами буття

Забудь,що ти – людина.
Ти – мантія,ти – дим.
Знайди собі заміну,
Спілкуйся Бог зна з ким.

Ти можеш бути краще.
Це тобі до снаги.
Не може бути важче
За білії сніги.

Не слухай нарікання,
Для долі це батіг,
Що б’є тебе поволі,
Щоб вбити тебе встиг.

Зміни свою підтримку
На звуки і вітри.
Життя – це не тваринка,
Хоч людяність - це ми.


                2008


Рецензии