побажання

Навіщо день тече у пастку?
Ховає пам’ять у ночі…
В житті ти знову прагнеш ласки,
Не слухай серця,замовчи.

Журбу плекай,а не надію,
Повір чужим,а не собі.
Як геній розум в собі криє -
Не відмовляй своїй весні.

Кохай дощі і скелі моря.
Веселі дні і дні сумні.
Шукай на небі серця зорі,
Співай собі пісні земні.

Нехай мені – за течією,
На шлях зимовий – босоніж.
Я буду жити,жити нею -
Моєю зіркою,що в небі.


                2008


Рецензии
Велично і натхненно! :)

Мишка   25.01.2012 21:09     Заявить о нарушении