Забуття

Заховай телефон,
Свої очі закрий.
Не дивись у вікно,
Забувай,що світ злий.

Ти побачиш,що є
Сонце й темінь душі.
День на Землю світ ллє,
Сипле тихо дощі.

І немає страхіть,
Що підлякують дух,
Можна сльози убить,
Що малюють п’ять смуг.

І немає тут двох
Кольорів із життя,
Без ніяких морок
Я вдихаю буття.

Тільки прикро одне-
Це лиш мрії,лиш сон…
І ніколи не вмре
Дійсність мерзлих вікон.


              2008


Рецензии
Так хай кожне вікно дарит тобі дивного світла зустрічі!

Мишка   23.01.2012 20:33     Заявить о нарушении
спасибо)
свет и солнце - это моя бесконечная любовь)

Анжелика Сендецкая   25.01.2012 11:54   Заявить о нарушении