Зачекай ще трiшечки

Ти зажди, ще,трішки,не відходь!
Я тебе іще не змалювала!
Стільки різних кольорів в тобі було,
Що мені красок не вистачало!

Вже не тая,змучена дощем,
Мов сльозима жінка в тихім смутку.
Хмарками затягнена,ключем,
Де- не- де, ще журавлі майнуть укупці.

Зачекай,тепленька,хоч вже й час
Відійти тобі на відпочинок.
Запанує у містах зима!
Й в селах,білосніжную,зустрінуть!


Рецензии