Кохаю
Моя любов прозорою сльозою
Торкнеться вуст твоїх жаданих, милих.
Закохана, захоплена красою
Душі твоєї… на сердечних схилах
Милуюся… небес твоїх очима,
Думками, що природні, наче ріки,
Та щирістю – вона неоцінима!
Я народилася, щоб у тобі навіки
Розтанути, як тане сонця промінь
У травах диких, що степи вкривають,
У подиху гаїв, які співають
Про віддане та пристрасне кохання,
Про наші почуття, як Всесвіту зізнання,
Про те, що всі шляхи життя невипадкові –
Серця немов сузір’я єднаються в любові!
10 грудня 2011
http://dorih.ru/?p=8928
Свидетельство о публикации №111121402648