Новогодняя песня
(для дітей на українській мові)
1.
Новий рік до нас прямує
З подарунками в руках.
Він у космосі крокує,
І летить неначе птах.
Приспів:
Новий рік, Новий рік!
Поспіша в міста і села,
Бо Господь його послав,
Щоб надію всім він дав.
2.
Стали старшими на рік
Всі малята, всі стежинки.
Тільки рік лишивсь Новим
Він дарує нам крижинки!
Приспів.
3.
Хай здоров’я й Божа милість
Буде з нами цілий рік,
А в серцях панує щирість
Радість, мир, любов повік…
Приспів.
10 грудня 2011
http://dorih.ru/?p=8917
Свидетельство о публикации №111121402591