Йди-но звiдси, дитинко...

Йди-но  звiдси,  дитинко...
Тут  сльози  капають  на  очi,
з  очей  тече  сум, 
тут  час  зi  скрипом 
шкрябае  серце.
Тут  снiг  не  приносить  щастя,
ковдри  холоднi, 
зими  гарячi
i  мрii  виловлюють 
як  безпритульних  псiв 
на  вулицях.
Тут  не  заспокiйливе  в  аптеках,
тут  роздратоване  у  рiзних  дозах,
в  краплях  та  в  пiгулках.
Iди  звiдси,  чуеш,  допоки
можеш  пiти.
Допоки  бачиш  сонце  -  свiтлим,
листя  -  живим,  небо  -  нiжним.
Iди.  Не  озирайся....


Рецензии