Ой...

Ой, не довго тут сидiти!
Прийдуть дiтки гомонiти!
Буде радiсть! Буде смiх!
Буде весело для всiх!

"Розпрягайте, хлопцi, конi!"---
Ось народний мiй мотив!
В церквах б"ють Небеснi дзвони!
Для небесних в свiтi див!

Одну встрiнув i не знаю:
Де я?! Що я?!--- весь в вiтрах!
Так кохаю! так кохаю!
В думах! думкою в вiршах!


Рецензии