Як загляну...
То розтаю як снiжок!
Серце прагне! Серце хоче!...
В Серцi б"е Небесний ток!!!
Зупинить не в моiх силах!
Зупини хоч Ти мене!
Моя мила! Моя мила!
Снiг iде! А кiнь жене!
Ти вiддай менi свiй спокiй!
Вiддай ласку тишини!
А то я, як кiнь, весь мокрий!
Як натрудженi млини!
Змилостися надi мною!
Розцiлую до п"яна!!!
Будеш Ти в Зимi Весною!!!
Будеш Зiркою земною!
I навiк моя! моя!!!
Свидетельство о публикации №111121307011