Помолився...

Помолився... Помолився...
Та й на свiт я подився!

В свiтi гарно - i не гарно...
Може ми живемо марно???!!!

Може Серце ми вiддали?!
Може Душу ми продали?!

О НЕБЕСНI моi СИЛИ!!!
Я - не милий! Я - не милий!

Не любили як ВIН любить!!!
А чорт Душу!! Душу губить!!

Закохався я навiки!
Бо Кохання---нашi лiки!!!

Чуе Серце: Ти кохаеш!
Як Та квiтка розцвiтаеш!!!


Рецензии