Навiщо...
Земля як Небо менi стало!
Як довго цю науку вчив!
Щоб Серце НЕБОМ покохало!
Кохало так! як Сонце днем!
Як ЧИСТОТА! КРАСА! як СПОКIЙ!!!
А ми в дорозi так женем!
Що забуваем своi роки!!!
Давайте хвильку вiддехнем!
А то скаженi моi конi!
Любити Небом миначнем!
В Законi! хлопчики! в Законi!
Свидетельство о публикации №111121306639