А снiг летить...

А снiг летить! летить!! летить!!!
Невжеж такий вiн в Украiнi?!
А Сонце Радостi мовчить!
Мовчить на рiднiй Батькiвщинi!

Чи Ти сумуеш, Ангел мiй?!
Чи Ти не знаеш шо робити?!
Дивись: летить мiй ЩАСТЯ рiй!!!
Тебе ОДНУ! ОДНУ!!! любити!

Зумiй мене так покохати!
Вiддам весь свiт Тобi, кохана!!!
Щоб тiльки в Щастя не стрiляти!
Лелеку в Небi зустрiчати!
Поля весною засiвати!
I Радiсть мати! Радiсть мати!
Гостей приймати! проводжати!
Не знати лихо нам вiд пана!!!

О не тривож себе, ГолубКо!
Чуть почекай - з Тобою буду!
I чую Ангела я в трубку:
Тебе нiколи не забуду!


Рецензии