Як Тебе...

Як Тебе---та не любить!
Як Тебе---та не кохати!
Тiльки жити! тiльки жить!
Твоi нiжки цiловати!

Як Тебе---та не любить!
Як Тебе---та не встрiчати!
Кожну хвилю! кожну мить!
Я повинен Тебе знати!

О КОХАННЯ всiх дорiг!!!
Де пташки спiвають Неба!
Де смачний Твiй хлiб! пирiг!
Де завжди Твоя потреба!!!


Рецензии