Одну...

Я повинен сльози лити!
Лити! лити!! поливати!!!
Але Бог вiддав всi рози!
Щоб Тебе ОДНУ кохати!!!

Закохаю! замилую!
Зацiлую личко в мак!
Щоб любить! любить другую!
Я не стану! Буде так!

Буде ВIРНIСТЬ та до Смерти!
До могили! Я клянусь!
Я так впертий! Я так впертий!
Що я з Неба не вернусь!

Вiддам Серце! Вiддам Душу!
Але клятву не нарушу!


Рецензии