Новорiчний настрiй

Новорічний настрій  наступає,
Подарунки, іграшки беруть.
Кожен чогось кращого чекає,
Новий рік з надією всі ждуть!

Він уже зібрався у дорогу,
Молодий, завзятий, як завжди.
Виглядає заєць із-за рогу,
Коли він поїде і куди?

Дід Мороз бере мішок на плечі,
Вирушає у далеку путь.
Подарунки він везе малечі,
Діти його з радістю вже ждуть!

Зустрічають у містах і селах,
На ялинках світяться вогні.
Дітвора там радісна, весела,
Музика грайлива і пісні.

Подарунки дітям він дарує,
Щастя їм бажає і добра.
Новий рік до нас уже крокує,
Щоб раділа  всюди дітвора.

Всі його з надією чекають,
Мріють про щасливе майбуття.
З Новим роком друзів привітають,
Побажають кращого життя!


Рецензии